Kumppanit

Meillä Nyrkkeilyn SM 2018 -kisojen kanssa on useita eri yhteistyökumppaneita. Tutustu yrityksiin tästä alta!

Porin NMKY on toinen Nyrkkeilyn SM 2018 -kisojen järjestäjistä. Porin NMKY:n nyrkkeilyliitto on voittoa tavoittelematon järjestö, joka järjestää kilpa- ja kuntonyrkkeilyä kaikenikäisille tytöille ja pojille, sekä naisille ja miehille.

www-sivut Facebook


Satakunnan ammattikorkeakoulu toimii yhtenä Nyrkkeilyn SM -kisojen yhteistyökumppanina. SAMK on noin 6000 opiskelijan ja 400 työntekijän monialainen ja kansainvälisesti suuntautunut korkeakoulu. SAMKilla on yhteensä 4 kampusta Porissa, Raumalla, Huittisissa ja Kankaanpäässä.

www-sivut Facebook


Suomen NMKY-liitto on yksi Nyrkkeilyn SM-kisojen yhteistyökumppaneista. Suomen NMKY järjestää nuorille ja aikuisille monipuolista harrastus- ja seuratoimintaa. YMCA:N toiminta perustuu henkisen, hengellisen ja fyysisen kasvun kokonaisvaltaiseen tukemiseen.

www-sivut42 vuoden ammattitaidon omaava Rantala-yhtiöt on Nyrkkeilyn SM 2018-kisojen sponsori. Rantala-yhtiöiden nimen alle kuuluu erikoiskuljetukset, lavettikuljetukset, maa-ainesmyynnin ja haalaukset hoitava Hiekka-Laitila Oy, tietoliikenteen tavarakuljetuksia tekevä MR Salvi Oy, nostoja ja kuljetuksia hoitava Vakkanostot Oy, huolintaa ja ulkomaan kuljetuksia tekevä Teli-Heikki, sekä meriliikenteestä vastaava osakkuusyhtiö Rosa Marin Ltd.

www-sivut Facebook


K-supermarket on yksi Nyrkkeilyn SM 2018 -kisojen sponsoreista ja yhteistyökumppaneista. K-Supermarket on tavallista parempi ruokakauppa, jonka vahvuuksiin kuuluvat erinomainen palvelu sekä laajat ruokatuotteiden valikoimat.

www-sivut Facebook


Sata-Liha Oy toimii tapahtumamme yhteistyökumppanina. Sata-Liha on Ulvilassa sijaitseva laadukkaita lähiliha ja lihajalosteita omasta lihajalostamosta tuottava yritys. Sata-Lihan lihoja voi löytää Ulvilan myymälästä sekä useista kylmätiskeistä ympäri Satakuntaa.

www-sivut Facebook


Retco Oy on yksi meidän sponsoreistamme, joka on vuonna 1999 perustettu hitsausalan asiantunteva maahantuonti-, markkinointi- ja myyntiyhtiö. Retco Oy on suomalainen, itsenäinen yritys ja tunnettu kansainvälisesti luotettavana toimijana.

www-sivut Facebook


Nippon Sport toimii tapahtumamme yhteistyökumppanina. Yritys myy kamppailu- ja kuntoilutuotteita kuluttajille sekä yrityksille. Tällä hetkellä Nippon Sportin valikoimista löytyy + 30 merkkiä, heidän oman brändin lisäksi.

www-sivut Facebook